Fremtidens Skælskør del 3.

04apr07:4509:15Fremtidens Skælskør del 3.

Yderligere info

Denne gang skal det handle om butiksindretning, også kaldet Visuel Merchandising. Hvordan indretter du din butik til at tiltrække flere besøgende og sælge mere når de træder indenfor?

Det får du hjælp til når Simonne og Sofie taler dig igennem de ti teknikker for visuel merchandising og salgsteknikker, som vil hjælpe dig med at optimere præsentationen af dine produkter og tjenester.

Målet er at du lærer hvordan du får fremhævet kvaliteter, funktioner og fordele så flere motiveres til at handle i netop din butik.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i Skælskør brandet, og du får hjælp til hvordan du spiller sammen med de øvrige butikker og virksomheder i byen.

Du behøver ikke at have været med til første workshop, for at deltage. Det er ikke et krav at du har en fysisk butik. Det du lærer på denne workshop er teknikker som alle forretninger har brug for.

Vi anbefaler at du ser live versionen af de to første workshops i den tilhørende gruppe på Facebook “Fremtidens Skælskør” hvis du ikke har været med før.

Der bliver mulighed for live streaming af denne workshop i gruppen på Facebook

Tilmelding er nødvendig.

Tidspunkt

4. April 2022 07:45 - 09:15(GMT-11:00)

Sted

Skælskør bibliotek

Vestergade 4

Other Events

Get Directions