Acobs

Branche: Økonomi

Beskrivelse

Jeg hedder Jane Lillelund og er drivkraften bag Acobs.

Jeg er regnskabscoach. En regnskabscoach hjælper virksomhedsejere med at få et mere brugbart bogholderi, ved at få digitalt optimeret forretningsgangene og gennemgået kontoplanen, således at saldobalance udviser de nøgletal som virksomhedsejeren ønsker at følge. Dermed bliver saldobalancen ikke kun et nødvendigt onde, som skal afleveres til revisor een gang om året for udarbejdelse af årsregnskab, men det bliver et redskab som virksomheden har lyst til at bruge i løbet af året.

Jeg har desuden fokus på virksomhedsejernes dårlige og ofte unødigt tidskrævende vaner. Ved ændring af disse kan der spares tid på arbejdet med bogholderiet. Den sparede tid kan bruges til meget forskelligt. Jeg har oplevet alt fra mere fokus på udvikling af virksomheden, til længe ønskede tid til søndagsmiddage med familien.

Med over 30 års erfaring med bogholderi, heraf de seneste 16 år i revisorbranchen har jeg et solidt kendskab til de udfordringer man som virksomhedsejer står med. Jeg her gennem årene hjulpet en del virksomheder med at få tilrettet bogholderiet, så det giver mere mening hvorfor det kan være en fordel at have løbende styr på dette.

Jeg bliver rost for at være en god formidler. Jeg gør mig i hvert fald umage med at forklare mig på et forståeligt sprog.

Jeg er altid klar til et uforpligtende møde, hvor vi tager en snak om hvad dine udfordringer er.
Jeg kan med garanti gøre en forskel for dig, det er blot et spørgsmål om hvor netop du har brug for sparringen og optimeringen.
Et sådant møde tager ofte to timer og det er uden beregning.

Adresse: Ingemannsvej 5, 1.

By: Slagelse

Postnummer: 4200

Kontaktperson: Jane Lillelund

CVR: 38936492

Telefon: 40807001

Mobil: 41370001

Branche: Økonomi

Nøgleord: Regnskabscoach, bogholderi, optimering, kontoplan, saldobalancen, ændring af vaner, tidsbesparelse, udvikling, coaching

Find medlem

X