Chr. Glahn keramik

Branche: Kultur, forlystelser og sport

Beskrivelse

Chr. Glahn er et énmandsfirma tilknyttet Kunstnerlavet KIT. Firmaet har to hovedlinjer i aktiviteterne:
Dels er det et keramisk værksted med kraftig inspiration fra traditionelt, dansk pottemagerhåndværk. Firmaet har bl.a. leveret kopier af gamle potter til museer og filmselskaber. Sideløbende arbejdes der med brugsting af mere nutidigt design, samt med undervisning, ikke mindst i arbejdet på drejeskive. Som den eneste i landet udbyder jeg undervisning i drejning på kursistens egen hjemadresse, hvortil jeg kommer med alt nødvendigt materiel.

Firmaets andet hovedområde er levering af musik til turnerende teater, hvor jeg indgår som kontrabassist på scenen. I øjeblikket er der tale om to forestillinger, som jeg med mellemrum turnerer med. Målgruppen for begge forestillinger er såvel børn som voksne, samt ikke mindst i kombination som familieforestillinger. De er af en times varighed og således velegnede til events. Begge forestillinger er prisbelønnede og har turneret internationalt, bl.a. til Sydney Opera House.

Se firmaets website chrglahn.dk for billeder, lyd og yderligere informationer.
Se også https://www.kunstkit.dk/kunstnere/christian-glahn-2/

Adresse: Skovvej 8

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Christian Glahn

CVR: 39476983

Telefon: 60600359

Mobil: 60600359

Branche: Kultur, forlystelser og sport

Nøgleord: keramik, drejning, museumskopier, drejeundervisning, designopgaver, familieforestilling, kontrabas, det lille turnéteater, gruppe 38, Kunstnerlavet KIT

Find medlem

X