Kobæk Strand Hotel & Konference

Branche: Overnatning

Beskrivelse

Kobæk Strand Hotel & Konference ligger i naturskønne og behagelige omgivelser. Vores konferencecenter er perfekt placeret med en smuk havudsigt og direkte adgang til den flotte strand. Den flotte natur danner rammerne omkring vores konferencecenter og giver vores gæster mulighed for at gå på opdagelse og bruge den omkringliggende natur i forbindelse med konferencer eller ophold.
Vores hus har 21 forskellige lokaler, hvor det ene blandt andet kan rumme op til 255 deltagere, og så har vi 123 værelser med plads til 190 overnattende gæster. Derfor kan vi huse alt lige fra de helt store firmafester til større konferencer samt mindre workshops og møder.

Vi tilbyder også ophold og fester for private.
Hold din firmafest eller familiefest med eller uden overnatning hos os.
Vores dygtige kokke laver mad, så fuglene synger, og dine gæsters munde løber i vand. Har du specielle ønsker til vinen, hjælper vi dig gerne med at vælge den helt rette. Enten i vores eget Vinothek eller hos en af vores dygtige leverandører.
Tjenerne sørger for, at alle led i festen bliver afviklet let og elegant. Har du særlige ønsker til maden, sørger vi også for det. Det er vores opskrift på en succesfuld firmafest eller privatfest.

Adresse: Kobækvej 85

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Marianne Henriksen

Telefon: 58194515

Branche: Overnatning

Nøgleord: konference, møder, firmafest, teambuilding, overnatning, fest, julefrokost, bryllup, strandhotel, fødselsdag, hotel, events, restaurant

Find medlem