Ret&Råd Slagelse

Branche: Rådgivning

Beskrivelse

Ret&Råd Advokater Slagelse bygger på et langvarigt samarbejde på advokat- og sekretærsiden, og sammen har vi oparbejdet mange års erfaring indenfor advokatbranchen. Vi har fokus på løbende efteruddannelse og opdatering af viden, så vi altid er i stand til at betjene nuværende og kommende kunder bedst muligt.

Vi rådgiver private såvel som virksomheder, selskaber, offentlige myndigheder, kreditforeninger, institutioner samt foreninger.

Hos Ret&Råd Advokater Slagelse lægger vi vægt på et rart og uhøjtideligt miljø, samt at du som kunde – hvad enten du er privat person eller erhvervsdrivende – altid er sikret kompetent uafhængig rådgivning til rette tid og i høj kvalitet.

Advokaterne Lars Thurø Møller, Lisbeth Darling Wegener, Henriette Houmann-Hammer og Imke Christine Thilkjær, ønsker at være din foretrukne juridiske rådgiver i alle livets retsforhold. Med vores lokale engagement blandt vores advokater og medarbejdere, får du rådgivning i øjenhøjde.

Se mere på: ret-raad.dk/slagelse

Adresse: Ndr. Ringgade 70 A, 1.sal

By: Slagelse

Postnummer: 4200

Kontaktperson: Imke Christine

CVR: 30703197

Telefon: 24247338

Branche: Rådgivning

Nøgleord: advokat, rådgivning, erhvervsret, privatret, kontrakt, testamente, selskabsret, virksomhedrådgivning, ægtepagt, dødsbo, hushandel

Find medlem

X