Bedemand Juul og Bøgh ApS

Branche: Andre serviceydelser

Beskrivelse

Bedemand Juul og Bøgh er din lokale Begravelsesforretning i Skælskør og omegn.

Vi hjælper dig igennem den svære tid efter et dødsfald. Vi påtager os af alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse for en af dine kære, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.

Det afgørende for os, er at livets sidste rejse er både smuk og mindeværdig. At alle facetter fungerer, og man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel.

Vi sætter stor faglig og personlig ære i at hjælpe, tilrettelægge og gennemfører en individuel og nøje afstemt højtidelighed efter afdødes og/eller pårørendes ønsker.

Hos Bedemand Juul og Bøgh i Skælskør ønsker vi fuldstændig klarhed og åbenhed omkring vores priser. Derfor får du altid et skriftligt økonomisk overslag i forbindelse med en samtale, som sikre overblik og tryghed i hele forløbet.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er ligeledes ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på flere forskellige områder.

Det er vigtigt, at man kan stole 100 % på os og være trygge, når man har valgt at bruge vores hjælp.

Adresse: Næstvedvej 9

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Annette Bøgh

CVR: 39680998

Telefon: 58194446

Branche: Andre serviceydelser

Nøgleord: Bedemand Skælskør, Bedemænd Skælskør, Begravelsesforretning Skælskør, Bisættelser Skælskør, Begravelser Skælskør, Min sidste vilje, Begravelsesopsparing, Begravelseshjælp, Elysium, Begravelser, Bisættelser, Søbegravelser, Skovbegravelser, Begravelsesguide, Certificeret bedemand, Kister, Urner

Find medlem