Bin2Bil A/S

Branche: Andet

Beskrivelse

Bin2Bil A/S forhandler brugte og nye biler i højeste kvalitet. Vi brænder for biler og du vil hurtigt mærke at kundeservice er i førersædet – både i vores salgsafdeling og eftermarked.

I vores Slagelse afdeling er vi autoriseret forhandler af Volvo, Ford, Hyundai – og sætter en ære i at have indgående kendskab til hver enkelt model i vores portefølje.

Søger du en bil til privat brug kan vi tilbyde modeller i alle størrelser, og tilbyder naturligvis prøvekørsler, så du selv kan efterprøve den gode kvalitet i vores biler. Vi fører desuden også brugte biler, hvor du uden tvivl kan finde noget interessant. Vores udvalg af brugte biler spænder vidt i størrelse, pris, årgang og antal kørte kilometer. Desuden kan du hos os finde et bredt udvalg af demobiler, hvor du nemt kan spare penge uden at bilen har kørt mange kilometer.

Vi tilbyder ligeledes et bredt sortiment af biler til erhverv. Når du køber erhvervsbil hos os, vil vores kyndige og erfarne rådgivere står klar til hjælpe dig med at finde den perfekte varevogn eller firmabil – ny eller brugt. Det sikrer, at du finder en bil, som løser de udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Vores kompetente værksted står klar til at tage imod din bil. Vi udfører både vedligehold, service og reparation på vores førte bilmærker. Desuden er vores skadecenter klar til at udføre skade-reparationer på alle bilmærker.

Adresse: Asienvej 3

By: 4200

Postnummer: Slagelse

Kontaktperson: Bin2Bil A/S

CVR: 25834933

Telefon: 58551000

Branche: Andet

Nøgleord: Ford, Hyundai, Volvo

Find medlem