Boeslunde Camping

Branche: Overnatning

Beskrivelse

Boeslunde Camping er klar til at tage imod Jer i det grønne med masser af lys luft og plads.
Her er pladser der passer og udlejning af lejligheder, hytter og campingvogne til enhver smag. Kom og nyd naturen og freden og roen i de landskabelige omgivelser eller saml hele familien og hyg Jer sammen i nogle rigtig gode rammer.
Der er mulighed for at deltage i de mange aktiviteter på pladsen eller køre ud i nærområdet. Måske har mor og datter lyst til at dyrke yoga sammen på pladsen, mens far og søn tager til Kragerup Gods "Go High" eller hele familien slænger sig måske på solvognene ved et af de 3 svømmebassiner.
Vi bestræber os på at levere nogle gode rammer til opfyldelse af enkeltpersoners, familier og gruppers behov for tryghed og fællesskab med plads til eftertænksomhed og nærvær. Det forsøger vi at opfylde ved at være nærværende, ambitiøse og uhøjtidelige.

Adresse: Rennebjergvej 110

By: Boeslunde

Postnummer: 4242

Kontaktperson: Hans Larsen

CVR: 31845750

Telefon: 58140208

Mobil: 25372588

Branche: Overnatning

Nøgleord: Svømmebassin, pools, luksushytter, hytter, campingvogne, værelser, lejligheder, hoppepuder, fodbold, minigolf, beachvolley, bordfodbold, airhockey, billard, bordtennis, ponyridning, bolsjekogning, mooncars, kiosk, camping

Find medlem

Del dit billede via instagram

Brug

X