Foreningen Magila

Branche: Forening

Beskrivelse

MA for maske – GI for gigant – LA for lanterne
Magila arbejder med og vil udbrede kendskabet til den kunstart masker, giganter og lanterner tilhører. Det er et eventyrligt, farverigt, poetisk univers som når det er bedst bor i grænselandet mellem teater, dans, billedkunst, poesi, filosofi, mystik, ritual og tradition.
Er det folkekunst? Er det fin kunst? Er det billedkunst eller teaterkunst? Kan det være dans? Er der musik til? Er det for amatører? Er det for professionelle? Er det for børn eller voksne – måske også gamle? Er det også for handicappede? Kan jeg være med?
DET ER DET HELE – og JA til alt.

Foreningen opstod som en udløber af tre internationale festivaler for maskekunst – en på Ærø i 2009 og to i Næstved i 2016 og 2017.

Foreningen har siden stået for en række større og mindre kurser/workshops for medlemmer og interesserede udefra. Foreningen har også produceret en række lys-events – bl. a. til Kulturel Folkefest 2019 samt til Kyndelmisse i Sorø 2020. Foreningen har også deltaget i en kyndelmisse-event i Svendborg i 2019.

Foreningen har et stort netværk blandt ligesindede kunstnere og andre kreative sjæle både her i landet og internationalt.

Adresse: Skovvej 12B

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Helge Jørgensen

CVR: 38135007

Mobil: 31415450

Branche: Forening

Nøgleord: kunst, kunsthåndværk, masker, lanterner, parader, lys, lys-events, lysparader

Find medlem