LN Consult v/Laura Nielsen

Branche: Rådgivning

Beskrivelse

Jeg hjælper gerne virksomheder i lokalområdet med administrative opgaver – alt fra omstrukturering af administrationen til daglige administrative opgaver i en ekstra travl periode. Så skal der skal ryddes op, har I fået nyt økonomisystem, mangler I inspiration til at løse et konkret problem, eller skal I have hjælp med noget papirarbejde – giv mig et ring.

Jeg har en meget bred baggrund og har senest omstruktureret hele administrationen i en mindre lokal virksomhed med alt fra omlægning af økonomistyringen til nye måder at sætte tingene i system i det daglige. Nu er der tjek på det administrative, uden at det er for besværligt.

Egentligt er jeg uddannet jurist både i Danmark og USA og har advokatbestalling i USA såvel som jeg har arbejdet på advokatkontorer i Danmark. Jeg har også arbejdet som investeringsrådgiver for en velhavende amerikansk familie vedr. deres europæiske investeringer/opkøb af virksomheder.

Jeg er flyttet tilbage til Skælskør-området (i 2014), hvor jeg er barnefødt. Før da har jeg arbejdet som forsker på Københavns Universitet i 15 år, hvor min slutstillingens var universitetslektor. Mit speciale er international handelsret, og jeg har derfor forstand på frihandelsaftaler, told, osv. det kan være afgørende for en produktionsvirksomhed, hvorfra I køber delene fra pga. toldregler, frihandelsaftaler, mv. Dette vil jeg meget gerne sparre med jer om og vise jer, hvordan I kan bruge f.eks. frihandelsaftalerne.

Jeg er desuden ekspert i miljø, klima og dyrevelfærd i relation til international handel. Så skal du skal du sælge dine produkter i udlandet, eller går du meget op i dyrevelfærd og det er en del af din forretningsmodel, så kan jeg hjælpe dig både med viden om regler, know-how, mine professionelle kontakter og internationale netværk, mv.

Derudover er jeg vant til at tale business på engelsk og kan let hjælpe jeres virksomhed med dette.

I det daglige bor jeg på en bondegård på Agersø med min mand og vores søn, hvor jeg styrer administrationen i min mands virksomhed og hjælper til i landbruget. Derudover er jeg konsulent, taler på internationale konferencer og skriver både fag- og skønlitteratur.

Adresse: Lillegade 1

By: Agersø

Postnummer: 4244

Kontaktperson: Kristina Laura Nielsen

CVR: 27369200

Telefon: 22332629

Mobil: 22332629

Branche: Rådgivning

Nøgleord: Daglig administration, papirarbejde, problemknuser, told, internationalisering, FNs verdensmål, socialt ansvar, CSR, international handel, miljø, klima, dyrevelfærd,

Find medlem