Restaurant Solsikken

Branche: Restauration

Beskrivelse

Vi er en a la carte restaurant med plads til ca. 120 gæster indenfor, og ca. 150 gæster udenfor på vores 2 dejlige terrasser. Vi ligger midt i Skælskør havn, og om sommeren har vi jazz hver lørdag kl. 11:00 – 14:00, vi har dog ikke jazz, hvis det regner og blæser.
Vi har åbent hele året rundt, dog lukker vi de første 10 – 14 dage i januar, for eventuelle reparationer, forbedringer m.m. (Vi laver gerne mad ud af huset alligevel).
Vi laver dagens ret hver dag hele året til pensionister m.m. som vi leverer mellem kl. 10:30 – 13:00 inden for bygrænsen.
Vi laver også menuer, buffet, brunch, smørrebrød, sandwich, mad fra vores a la carte kort ud af huset.
Skal der holdes fest, barnedåb, konfirmation, bryllup, generalforsamling eller andre arrangementer, står vi også klar. Vi har 2 dejlige lokaler, det ene er der plads til ca. 50 gæster, og det andet er der plads til ca. 70 gæster, vi kan også åbne dørene, så der er plads til ca. 120 gæster, hvis der er brug for det.
Kom og nyd en kop kaffe, is, øl eller vand i vores dejlige restaurant.

Adresse: Havnevej 6

By: SKÆLSKØR

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Michael eller Tina Bernburg

CVR: 36911093

Telefon: 58190349

Branche: Restauration

Nøgleord: mad ud af huset, smørrebrød, kaffe, øl, vand, brunch, festmenuer, buffet, fester, konfirmation, bryllup, barnedåb, bisættelse, is

Find medlem