Steens Hørecenter

Branche: Andre serviceydelser

Beskrivelse

Når et af vores vigtigste sanseorganer svigter os, er det ikke kun hørelsen, det går ud over, men også vores livskvalitet.
Nedsat hørelse kan komme til udtryk på mange forskellige måder i hverdagen. Derhjemme er der måske behov for, at lyden på fjernsynet eller radioen skrues mere op, og måske er det blevet svært at høre, hvad der bliver sagt over telefonen.
Men nedsat hørelse kan også have en negativ påvirkning på det sociale liv. Oplever vi, at andre ikke taler højt nok, eller hører vi et eller flere ord forkert, kan det give en følelse af at være udenfor, samt det kan skabe misforståelser.

Der findes ikke to mennesker, der er ens, og det er også afspejlet i de mange løsninger, der findes, når det kommer til høreapparater.

Umiddelbart så virker alle høreapparater på samme måde. Gennem moderne teknologi registrerer de alle lyde omkring dig gennem en lille mikrofon. Disse lyde bliver bearbejdet og forstærket og sendt ud gennem en lille højtaler. Men selvom alle apparater virker på samme måde, så er der alligevel stor forskel på dem.

For eksempel er lyden, som du hører fra de forskellige høreapparater ikke ens. Så derfor er det vigtigt at du tester forskellige høreapparater, før du beslutter dig. Stil dig ikke tilfreds med det første som du bliver tilbudt.

Hos Steens Hørecenter får du en grundig høreprøve. Den er med til at kortlægge din hørenedsættelse, og ud fra testens resultater, dine ønsker og selvfølgelig også dine øres form, finder vi den helt rigtige løsning til dig, så du ubesværet og nemt kan få din hørelse tilbage.

Adresse: Algade 41

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Lena

CVR: 25268504

Telefon: 70505606

Branche: Andre serviceydelser

Nøgleord: hørelse, øre, høreapparat, nedsat, høretab, oticon, phonak, widex, siemens, signia, ørevoks, rådgivning, service, filter, tilbehør, dome, ørepropper, propper

Find medlem