Tømrerfirmaet v. Thomas Hansen

Branche: Håndværk

Beskrivelse

Tømrer og tømrerarbejde i høj kvalitet
​Hos Tømrer firmaet Otto Hansens eftf. v/ Thomas Hansen er vi en stolt tømrer virksomhed som lever og ånder for vores arbejde.

Vi har stor erfaring med faget, og har siden vores stiftelse i 1912, leveret utallige af løsninger til vores kunder, og vi vil glædeligt påtage os en opgave for dig.

Derudover er vi medlem af BYG Garanti, så vores kunder har garanti for korrekt og veludført arbejde.

Vi er din lokale tømrer, hvis du bor i området i og omkring Fuglebjerg, Skælskør, Næstved og Slagelse. Som tømrer firma har vi ekspertise inden for en lang række forskellige områder, og vi praktiserer disse hver eneste dag med forventningen om, at vi udvikler os, og bliver bedre for hver dag der går.

Derfor går vi til vores tømrerarbejde og alle tømrer opgaver med et smil på læben, og vi stopper ikke, før du som kunde er helt tilfreds. Som tømrer går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor leverer vi kun tømrerarbejde i høj kvalitet, bruger de bedste materialer og arbejder inden for alle tømrer fagets love og regler.​

​Uanset om du skal have renoveret dit tag, renoveret en kirke, have skiftet vinduer og døre, lagt nyt gulv, have foretaget en tilbygning eller har en helt 5. tømrer opgave, som du gerne vil have os til at løse, så vil vi tage imod den, og gøre vores allerbedste for, at du bliver tilfreds med resultatet.

Vi tilbyder også effektiv behandling af skimmelsvamp.

Kontakt os i dag og hør mere
Som tømrer leverer vi løsninger til både private og erhverv, og vi ser glædeligt frem til at høre fra dig. Hos Tømrer firmaet Otto Hansens eftf. v/ Thomas Hansen ser vi ingen opgaver som umulige, og uanset størrelsen og omfanget, så vil vi glæde os til at gå i gang med arbejdet. Så kontakt os i dag på 55 45 30 42 eller info@fuglebjerg-toemreren.dk og få et uforpligtende tilbud fra os.​

Adresse: Sorøvej 21

By: Fuglebjerg

Postnummer: 4250

Kontaktperson: Thomas Hansen

CVR: 36276045

Mobil: 27288038

Branche: Håndværk

Nøgleord: Tømrer, tømrerarbejde, renovering, skimmel, tagudskiftning, terrasser, terrasse, vinduer, døre

Find medlem