Bliv en del af fremtidens Skælskør

03feb07:4509:15Bliv en del af fremtidens SkælskørOpstartsmøde

Yderligere info

Nu kan du være med til at forme fremtidens Skælskør, som handelsby. Kom til opstartsmøde, hvor din stemme kan blive hørt når branding ekspert Sofie Wille og visuel konceptudvikler Simonne Gorju samler trådene for byens brand.

Hvilken slags handelsby, skal Skælskør kendes som?
Hvad trækker folk til byen?
Hvordan kan du som erhvervsdrivende få gavn af et fælles brand?

Alt dette tager vi hul på ved dette møde, hvor vi også ser på byens styrker og sætter ord på vores fælles stemme for sammen at kunne blive endnu mere synlig, og trække flere besøgene til byen.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Du vil blive talt igennem de muligheder der forelægger og få indblik i hvordan du kan blive en aktiv medspiller.

Målet med dette møde er at skabe en gennemgående rød tråd for byen, både digitalt og fysisk. i form af en tydelig visuel identitet med udgangspunkt i byens stærke DNA.

Det kommer der til at ske på opstartsmødet:

  • Du bliver introduceret for Simonne og Sofie der er tovholdere på udviklingsprojektet
  • Du får indblik i byens vision og mulighed for at hjælpe med at forme byens brand
  • Du bliver informeret om de redskaber som vil blive taget i brug på digitale medier og i den fysiske indretning af byens butikker for at øge salg og synlighed
  • Du får information om de kommende workshops der vil hjælpe dig med dit salg, og hvordan du får mulighed for at deltage ganske gratis.

Vi glæder os til at se dig, og sammen få skabt en overordnet strategiske ramme for Skælskør og de inkluderede butikker så vi får vi et fælles fodslag.

Tilmelding nødvendig

Vi sørger selvfølgelig for at overholde eventuelle corona-restriktioner og forbeholder os ret til at se Coronapas såfremt det er nødvendigt. Information om dette meldes ud i god tid inden mødet.

De næste workshops er d. 7. marts, 4. april og 4/5 – 2022 samme tid og sted 🙂

Tidspunkt

3. februar 2022 07:45 - 09:15(GMT+02:00)

Sted

Skælskør bibliotek

Vestergade 4

Other Events

Tilmelding til arrangement

Get Directions