Harboes Bryggeri A/S

Branche: Andet

Beskrivelse

HARBOES BRYGGERI A/S

Harboes Bryggeri A/S’ internationale hovedkontor og danske bryggeri ligger i Skælskør på Sydvestsjælland, hvor det hele startede tilbage i 1883. I dag danner vores hovedkontor ramme om en moderne og effektiv produktionsvirksomhed og er center for vores internationale forsknings-, salgs- og udviklingsaktiviteter. Vi har desuden bryggerier i Tyskland og Estland, og tilsammen kan vores tre bryggerier fremstille mere end 10 mio. hektoliter drikkevarer hvert år. Vi er certificeret efter flere internationale standarder for kvalitet og sikkerhed.

Harboes Bryggeri A/S er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Harboe-familien har været medejer og ledet virksomheden siden 1883. I dag er det familiens 6. generation, som er ansvarlige for den daglige ledelse og har bestemmende indflydelse i vores ejerkreds. Det betyder noget for os – og for den måde vi driver vores virksomhed på. Vores virksomhed er baseret på stærke værdier, som er udgangspunkt for alt, hvad vi gør. Vi har passion for vores arbejde og stræber altid efter at skabe de bedste resultater – med respekt for hinanden og under ansvar over for vores omgivelser. Vi ser indtjening som en vej til nye mål – og ikke som et mål i sig selv. Vi tænker langsigtet, og vi vil blive ved med at gøre en forskel for vores kunder, medarbejdere, aktionærer og samfundet omkring os.

www.harboe.com

Adresse: Spegerborgvej 34

By: Skælskør

Postnummer: 4230

Kontaktperson: Pernille Obling

CVR: 43910515

Telefon: 58168825

Mobil: 58168825

Branche: Andet

Nøgleord: Harboe, Skælskør, produktionsvirksomhed, international forskning, - salg og udvikling, Tyskland, Estland, drikkevarer, kvalitet, lokalsamfund

Find medlem