Detailhandelsanalyse

Institut for Center-Planlægning (ICP A/S) har i samarbejde med Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune, Skælskør Erhvervsforening, Korsør Erhvervsforening og Business Slagelse gennemført en analyse af detailhandelen i Slagelse kommune.

Der er indledningsvist og før gennemførelsen af nogle analyser afholdt møder med hhv. Skælskør Erhvervsforening, Korsør Erhvervsforening og Business Slagelse, hvor detailhandelsanalysens indhold og forventningerne til analysen er blevet diskuteret. Herunder at formålet med analysen var at nå frem til realistiske handlingsplaner, som hver enkelt erhvervsforening understøttet af Slagelse Erhvervscenter og i et samarbejde med Slagelse Kommune efterfølgende kunne realisere.

I forbindelse hermed blev det foreslået at gennemføre en workshop med hver af de tre erhvervsforeninger med deltagelse af Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune og ICP med henblik på at udarbejde en SWOT analyse for hver af de tre byer.

Disse analyser er efterfølgende indgået i udarbejdelsen af tre rapporter – én til hver by. Rapporterne giver indblik i udviklingen i Slagelse kommune
samlet set samt i hver af de tre byer.

Klik her for at hente detailhandelsanalysen

Seneste nyheder

Årets sidste morgenmøde afholdt

Årets sidste morgenmøde, i et smukt snedækket landskab, blev idag afviklet på Biblioteket med Eggeslevmagle Skytte Gymnastik og Idrætsforening som værter En forening med over

Læs mere »