Frontløberprisen 2021

NU KAN DU INDSTILLE DIN KANDIDAT TIL ÅRETS FRONTLØBERPRIS🏃‍♂️🏃‍♀️🏆
Ved årets Erhvervs Awards den 12. november 2021 uddeles Frontløberprisen for første gang.
Det er en pris, der gives til en virksomhed eller en person i Slagelse Kommune, som går forrest med det gode eksempel, skaber positivitet og udvikling omkring sig til inspiration for andre og til gavn og glæde for kunderne.
Årets Frontløber får ikke bare udbytte af sin egen indsats, men trives også, når det går godt hos naboen.
DU kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage prisen. Du kan indstille alt fra den lokale detailbutik til caféen, håndværkeren m.m. Frontløberen er en person, der giver den gode kundeoplevelse hver gang, som er synlig og på forkant med fremtiden.
SENEST 31. AUGUST: Indstil din kandidat senest den 31. august.
Det eneste, du skal gøre er, at sende en mail til event-koordinator Helle S. Madsen: helle@slagelseerhvervscenter.dk
Derefter vil en dommerkomite se alle indstillinger igennem, inden en vinder findes. Med prisen følger 10.000 kr. til annoncer i Sjællandske Medier samt finansiel rådgivning hos Dansk Revision og et lokalt kunstværk.
Vi ser frem til at modtage mange indstillinger!

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »

Referat fra morgenmødet d.18 april

Morgenmøde 18. april Værtskabet for april måneds morgenmøde var lagt i hænderne på Skælskør Bevaringsforening, som var repræsenteret af Claus, Niels-Jørn og Michael. Spændende at

Læs mere »