Frontløberprisen – først til kunden

Ved Slagelse Erhvervs Awards 2020 fredag den 6. november uddeles “Frontløberprisen – først til kunden” for første gang. En pris, som du kan være med til at kåre. 

Frontløberprisen gives til en virksomhed eller en person i Slagelse Kommune, som går forrest med det gode eksempel og skaber positivitet og udvikling omkring sig til inspiration for andre og til gavn og glæde for kunderne.

Årets frontløber får ikke bare udbytte af sin egen indsats, men trives også, når det går godt hos naboen.

Indstil din kandidat senest 31. august

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage prisen. Du kan indstille alt fra den gode lokale detailbutik til cafeen, håndværkeren m.fl. Frontløberen er en, der giver den gode kundeoplevelse hver gang, som er synlig og på forkant med fremtiden.

Indstil din kandidat senest den 31. august ved at sende en mail til eventkoordinator Helle Madsen: helle@slagelseerhvervscenter.dk 

En dommerkommité vil herefter se alle indstillinger igennem, inden en vinder findes.

Med frontløberprisen følger 10.000 kr. til annoncer i Sjællandske Medier samt finansiel rådgivning hos Dansk Revision og et lokalt kunstværk.

Frontløber prisen uddeles  i samarbejde med

  • Dansk Revision
  • Destination Sjælland 
  • Korsør Erhvervsforening
  • Skælskør Erhvervsforening og
  • Business Slagelse

Download flyer om Frontløberprisen

Seneste nyheder

Mangler du arbejdskraft ?

Særlig jobmesse for opsagte medarbejdere på Danish Crown kan blive stedet, hvor du møde din næste medarbejder. Som du sikkert har læst i dagspressen, har

Læs mere »