Køb Lokalt kampagne

Udover de nationale hjælpepakker, der er etableret for at afbøde nogle af de alvorlige konsekvenser af Corona pandemien, har Slagelse Kommune afsat 50 mill. Kr. til en lokal hjælpepakke.

Et af elementerne heri er, at kommunens tre erhvervsforeninger har fået stillet 1 mill. Kr. til rådighed, med henblik på iværksættelse af en række initiativer, der skal styrke den lokale detailhandel.

SKEF’s bestyrelse fører p.t. drøftelser med Business Slagelse og Korsør Erhvervsforening om anvendelse og fordeling af midlerne og har igangsat egne overvejelser om, hvordan vi i Skælskør bedst muligt understøtter den lokale detailhandel.

Vi vender naturligvis snarest tilbage med yderligere informationer. Har du ideer, du gerne vil fremføre i den forbindelse, bedes du kontakte et af bestyrelsens medlemmer eller sende en mail til  kontakt@skef.dk

Seneste nyheder

Årets sidste morgenmøde afholdt

Årets sidste morgenmøde, i et smukt snedækket landskab, blev idag afviklet på Biblioteket med Eggeslevmagle Skytte Gymnastik og Idrætsforening som værter En forening med over

Læs mere »