Kort orientering

TAK for en hyggelig handel lokal aften i fredags, dejligt at mærke den gode stemning blandt alle (på afstand)

Hermed lidt kort nyt fra bestyrelsen.

  • Grundet personlige årsager bliver vi desværre nødsaget til at rykke GF til d. 22. juni, vi beklager meget for endnu engang at måtte rykke GF, og håber på Jeres forståelse.

Vi arbejder på forskellige tiltag i løbet af sommeren i  (Uge 27-32)

(NYT) – Børnebilletten, markeds dage på Nytorv (Lørdage) samt (NYT) Handel lokalt torsdage – Hvor vi vil fylde Nytorv op med spændende lækre produkter, samt have live musik den dag.

Hvis nogen skulle have lyst til at deltage, og have en stand på Nytorv, så send sekretæren en mail – Man behøver IKKE at have en stand hver torsdag.  

  • Derud over er vi i gang med at planlægge en fitness og forenings dag lørdag d. 25/7, samt afholdelse af børnenes dag d. 1/8.

Hvis I har andre gode ideer eller tiltag, så tag endelig fat i aktivitets gruppen: Maria, Profil Optik – Sabine, Nytorv konditori – Christian, Nor eller Christina, Klinik La Vie.

  • Husk at tilmelde Jer til vores gratis 1:1 sparring med Linda fra Nordic Custom made, hvis I har behov for hjælp med bla. SoMe.
  • Vi er også i gang med en ny hjemmeside, og som I nok har bemærket et nyt slogan 😉
  • For at promovere byen på FB, har vi allieret os med Margit Knoblauch, som I den kommende tid vil skrive de gode historier om bla. Skælskørs detailhandel.
  • Til jeres orientering vil vores lukkede medlems FB gruppe fremadrettet være reklamefri, vi ser allerede alle de gode tilbud i de andre grupper og vi ønsker at gruppen kun bruges til Jeres/vores interne vigtige info og orienteringer.

Husk at vi arbejder for ALLE i år, så kender I nogen der bør melde sig ind, så bed dem om at sende en mail til sekretæren 😉

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »

Referat fra morgenmødet d.18 april

Morgenmøde 18. april Værtskabet for april måneds morgenmøde var lagt i hænderne på Skælskør Bevaringsforening, som var repræsenteret af Claus, Niels-Jørn og Michael. Spændende at

Læs mere »