Medlemskontingenter

Byrådet har endvidere besluttet at imødekomme Erhvervsforeningernes ønske om at foreningernes medlemmer får et kontingentfrit år. Dette samtidigt med at Erhvervsforeningerne i 2020 tilbyder deres arbejde til alle virksomheder – medlem eller ej.

Fokus er naturligvis at få flest mulige virksomheder ”med over på den anden side” af Corona-krisen og i håbet om at flere virksomheder fremover vil støtte erhvervsforeningernes arbejde via medlemskab.

Alle SKEF’s medlemmer får således et kontingentfrit år. I praksis vil medlemmer, der betaler kvartårligt først blive opkræve næste gang i april kvt. 2021. For medlemmer, der har betalt årskontingentet i februar, betyder det, at de i stedet slipper for kontingentbetaling i februar 2021.

Skulle nogle alligevel ønske tilbagebetaling af kontingentet betalt i februar 2020, bedes I sende en mail til bestyrelsens næstformand flemminghansen5@gmail.com med angivelse af bank og kontonummer inden den 15. maj 2020.

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »