Medlemskontingenter

Byrådet har endvidere besluttet at imødekomme Erhvervsforeningernes ønske om at foreningernes medlemmer får et kontingentfrit år. Dette samtidigt med at Erhvervsforeningerne i 2020 tilbyder deres arbejde til alle virksomheder – medlem eller ej.

Fokus er naturligvis at få flest mulige virksomheder ”med over på den anden side” af Corona-krisen og i håbet om at flere virksomheder fremover vil støtte erhvervsforeningernes arbejde via medlemskab.

Alle SKEF’s medlemmer får således et kontingentfrit år. I praksis vil medlemmer, der betaler kvartårligt først blive opkræve næste gang i april kvt. 2021. For medlemmer, der har betalt årskontingentet i februar, betyder det, at de i stedet slipper for kontingentbetaling i februar 2021.

Skulle nogle alligevel ønske tilbagebetaling af kontingentet betalt i februar 2020, bedes I sende en mail til bestyrelsens næstformand flemminghansen5@gmail.com med angivelse af bank og kontonummer inden den 15. maj 2020.

Seneste nyheder

Bestyrelsens konstituering 2020

Her er vedhæftet generalforsamlings protokollatet, formandens beretning samt årsregnskabet (klik for at åbne). Bestyrelsen er nu efter konstituering: Pia Kimer Jacobsen – Formand Flemming Hansen –

Læs mere »

Del dit billede via instagram

Brug

X