Referat fra morgenmødet d.18 april

Morgenmøde 18. april

Værtskabet for april måneds morgenmøde var lagt i hænderne på Skælskør Bevaringsforening, som var repræsenteret af Claus, Niels-Jørn og Michael.

Spændende at høre om det værdifulde arbejde der i foreningen gøres for, at Skælskør bevarer de mange bevaringsværdige ejendomme og miljøer, som ligger inden for den gamle Skælskør Kommunegrænse.

Foreningen har til eksempel haft stor indflydelse på den netop vedtagne lokalplan for Skælskør bymidte.

Det, at byen står skarpt og flot, har ikke mindst stor indflydelse på bosætning, hvilket både Claus og Niels-Jørn kunne nikke genkendende til. De er begge tilflyttere netop på grund af byens skønhed og charme.

Hvad hørte vi mere om:

· Velkommen til Anette, som åbner ishus i det lille gule hus på havnen.

· Velkommen til Lone og John, som er kommet tilbage fra pensionstilværelsen og har genåbnet Restaurant Madkassen.

· Et stort og stolt velkommen til Hashøj Erhvervsnetværk, som har nedlagt sig selv for at tilvælge SKEF med 15 nye medlemmer.

· DM i enkeltstart for U23 på cykel invaderer Skælskør d. 10.5 – det bliver en kæmpe cykelfest.

· Sensommeraften d. 30. August er i planlægningsfasen – det bliver igen en fest, der er værd at glæde sig til · Græskarfestival er lige om lidt klar med omdeling af 2500 gratis poser frø, som opvarmning til festivalen i uge 42. · Drengerøvsaften venter lige rundt om hjørnet – nemlig d. 31. Maj. Adalbert Oschischnig fortalte med stolthed om planlægning og forventning til det kæmpe event, som indtager byen. · Danmarks Busmuseum med Ole Predbjørn Vang i spidsen, er klar med rundture med den flotte dobbeltdækkerbus sommeren igennem.

· Lysfest i Skælskør d. 4. Maj – smukt og magisk bliver det i Præstevangen, Degnevænget og på Parkvej mellem 21.00 og 23.30, når Magila, Skælskør Billedskole og Skælskør Boligselskab i samarbejde inviter os alle.

· Kommende generalforsamling onsdag d. 24.4. hvor minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde Morten Dahlin deltager med oplæg.

· Lisbeth Eichen fra Slagelse Erhverv gjorde reklame for succesfuldt seminar ultimo maj. Der har været så stor efterspørgsel, at der planlægges et nyt seminar i 2025. Se mere på https://slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/

· Lokale Methe Larsen, MBCoffice holder i samarbejde med Slagelse Erhverv et kursus i ”Kom godt i gang med din bogføring” – primært henvendt til iværksætter. Se mere på https://slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer/

· Sjællandske Medier afholder i samarbejde med SKEF et fyraftensmøde d. 16 maj på Skælskør Bibliotek under overskriften ”Digital Markedsføring-bliv-synlig-lokalt” Se mere og tilmeld : https://skef.dk/events/digital-markedsfoering-bliv-synlig-lokalt/

Næste morgenmøde 30. maj på Skælskør Bibliotek med Skælskør Rytmiske Kor som værter.

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »