Referat fra Morgenmødet torsdag 25 januar 2024

Formand Pia Kimer bød velkommen denne morgen til ca. 50 morgenfriske og energiske medlemmer.

Der kunne bydes velkommen til 2 nye ansigter:

  • Vibeke Malmquist – bogholder/regnskabsassistance bosiddende på Agersø.
  • Mikael fra Restaurant Solsikken

Ret & Råd advokater Slagelse og Næstved var vores værter og indledte med at fortælle om deres virksomhed. Lars Thurø Møller og Lisbeth Wegener er begge advokater og sammen repræsentere de viden og assistance indenfor hele spektret af juridisk bistand. Herunder både familieret, Møderet for landsret, værgemål og erhvervsrådgivning. Desuden er de også engageret i ProBono arbejde i advokatvagten.  Det er vigtigt for Lars og Lisbeth at deres medarbejdere trives og derfor er Dorthe Glerup ansat som HR Manager og hun præsenterede hendes arbejdsområder. Som lokalforankret virksomhed lægger de vægt på et rart, uhøjtideligt og fagligt miljø – både når det gælder deres arbejdsplads og de netværk de tilvælger. Og derfor har de valgt at opgradere deres medlemskab i SKEF til SuperMedlem !  Tusind Tak for det 😊

 

Herefter havde vi besøg fra Ungeenheden i Slagelse Kommune med et oplæg om deres vigtige arbejde for at få unge godt videre i livet ved at hjælpe dem med en praktikplads som måske kan afklare hvilken vej de vil gå i livet.  Ungeenheden tager sig af de knap 500 unge i kommunen som har brug for ekstra støtte. Der er mulighed for at få en ung i praktik i 4 uger, måske med forlængelse hvis det går godt og de søger også elev/lærlingepladser til dem som har fundet deres vej. Praktikker kan sammensættes ud fra behov og Ungeenheden hjælper med at finde den rette person til virksomheden.

Kontakt Jeanette Rasmussen på 20553429 hvis du vil høre mere om denne mulighed.

 

Nyt fra medlemmerne

  • Rita Relster : Forårsmessen 10/3 er helt udsolgt – fantastisk – opstilling om lørdagen fra kl. 12. Nedtagning søndag efter kl. 16 når messen er lukket. Der er en brandvagt til stede i år som sørger for der ikke bliver for meget trængsel i gangene som sidste år.                                                                              Bykontoret – Anne og Rita har været ude og sælge annoncer til den nye turistbrochure og takker for den store opbakning de mødte – det er gået over al forventning og målet er næsten nået 😊
  • Gardin og interiørhuset Carina fortalte den glædelige nyhed at det går så godt så de nu flytter til større lokaler i Algade 14 B (det tidligere Villa Patina) det kommer til at ske med åbning d. ¾.
  • Kobæk Restaurant Maria Lucia mindede om at der på mandag d. 29/1 er reception hos Sandra og Søren hvor de fejrer 20 års jubilæum.
  • Rytmiske Kor – Peter fortalte at den 23 marts løber Vilde Vestsjælland af stabelen i Det Røde Pakhus fra kl. 18-23. Billetterne kommer snart til salg bl.a. i Bykontoret.

 

 

Pia kunne herefter berette at d. 10-11/5 afvikler Dansk Cykelunion Danmarksmesterskaberne her i Skælskør Det er i Kristi himmelfartdagene. Al praktikken omkring arrangementet stå Dansk Cykelunion for, vi skal bare være klar til at modtage de mange gæster i byen og på restauranterne.

Denne weekend afvikler Sparekassen Sjælland i samarbejde med Boldklubben årets skolefodbold – og det er endda nr. 50 i træk ! Der foregår en masse andre aktiviteter som JUMP dance fitness står for og man kan også benytte klatrevæggen. Oliemøllen sætter spillekonsoller op som også kan prøves. Så kig ud selvom I ikke spiller fodbold 😉

 

Husk at hvis I gerne vil være vært for et morgenmøde så betaler erhvervsforeningen udgifter til morgenbordet ligesom vi også er så heldige at 2 frivillige gerne møder tidligt op og gør klar for jer. Biblioteket er som udgangspunkt altid booket til mødet, men man er selvfølgelig velkommen til at invitere os på besøg hvis faciliteterne er til det.

Tak for et godt møde vi ses igen torsdag d. 29 februar 😊

 

 

 

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »