Skælskør Bykontor planlægger nu Årets Familiefestival

Skælskør Familiefestival er blevet en dejlig tradition, og i år er det 7. gang, at Skælskør Bykontor samler aktiviteterne i Skælskør, omegn og øerne i et stort og flot program!

Familiefestivallen dækker også i år ugerne 26-31. Det er vores indtryk at både lokale og turister er meget glade for at kunne få et samlet overblik over alt det, der foregår i sommerugerne.

Vi håber, at I vil melde ind med jeres store som små begivenheder, arrangementer, konkurrencer, små markeder eller andet, som vil gøre det til en oplevelse at komme til vores by og omegn henover sommeren.

Meld jeres aktiviteter til Bykontoret på mail: info@bykontoret.dk. med følgende oplysninger:

  1. Navn og kontaktoplysninger på kontaktperson
  2. Navn på arrangement/event
  3. Hvornår: dage/datoer + tidspunkter
  4. Hvor foregår det?
  5. Gratis/pris
  6. En lille præcis tekst, der beskriver jeres arrangement.
  7. Vedhæft et billede, der kan illustrere jeres arrangement/event. Når vi modtager billeder, giver i samtidig tilladelse til, at vi må bruge dem i Familiefestivalens program, på sociale medier og på vores hjemmeside.

Deadline for tilbagemelding er fredag den 23. april 2021

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »

Referat fra morgenmødet d.18 april

Morgenmøde 18. april Værtskabet for april måneds morgenmøde var lagt i hænderne på Skælskør Bevaringsforening, som var repræsenteret af Claus, Niels-Jørn og Michael. Spændende at

Læs mere »