Workshop – om Facebook

Denne workshop er for dig, der endnu ikke er kommet i gang med at bruge Facebook aktivt som salgsvindue, eller som er lidt i gang, men gerne vil have mere viden om de muligheder, der er for at skabe synlighed og salg uden det helt store tidsforbrug og markedsføringsbudget. Du får viden om:

Hvordan du opretter og kommer i gang med en forretningsprofil på Facebook
Hvordan du skaber synlighed, salg og relationer
Hvordan du bruger Facebooks gratis funktioner
De smarte genveje, der gør det hele lettere for dig
Og meget mere, der giver dig modet og lysten til at bruge Facebook mere aktivt. Husk at medbringe din egen pc til workshoppen!

Workshoppen undervises af Sofie Wille, indehaver af Wille Digital Marketing. Sofie Wille har flere års erfaring med professionelt brug af sociale medier som salgsvindue. Hun møder sine kursister i øjenhøjde og sørger for, at du kommer helt rigtigt fra start, så du hurtigt vil kunne opleve resultaterne af din indsats. Efter workshoppen tilbyder Sofie Wille en 1:1 opfølgning pr. telefon.

Workshoppen afholdes i et samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter og Skælskør Erhvervsforening.

Læs mere og hent invitationen til workshoppen her

Seneste nyheder

Generalforsamling referat

Den nye bestyrelse samlet efter en fantastisk generalforsamling i de hyggelige rammer i Tjæreby Forsamlingshus. Tak for lækker mad og godt værtsskab Besøg af en

Læs mere »

Referat fra morgenmødet d.18 april

Morgenmøde 18. april Værtskabet for april måneds morgenmøde var lagt i hænderne på Skælskør Bevaringsforening, som var repræsenteret af Claus, Niels-Jørn og Michael. Spændende at

Læs mere »